1 med sjelen av Ingrid Illia Haugerud (Ebok)
Ebok

1 med sjelen (Ebok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2022
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 0.78 MB
Filformat: EPUB3
Forlag: Kolofon
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788230023532
Omtale 1 med sjelen
Denne boken er for meg en magisk reise, hvor DU får bli med inn i min reise mot opplysthet. Her får du del i min prosess, og alle sterke erfaringer underveis. Og alle samtalene mellom min sjel og meg, og selvfølgelig Seraphims store visdom. Du har nok alltid hørt, at du har en sjel!
Det å klare å tro på at sjelen er noen du kan snakke med, ja det er noe helt annet.

Det å ha mulighet til å komunisere, med en stemme inni hjertet ditt. En stemme så myk og varm, er magiskt og noe jeg aldri hadde trodd var mulig.
Selv om du kanskje ser og har sett mye i ditt liv, kan det bli vanskelig å tro på at dette er en realitet. Kanskje fordi du aldri har hørt, at det er mulig.

Ingrid Illia Haugerud følger .ingen religion eller tradisjon, men hun har siden barn hatt kontakt med andre virkeligheter og dimensjoner.
I 1988 startet hun sin utdannelse ved .Axelsons Gymnastiske Institutt. Hun valgte «Body Harmony» som passer perfekt til hennes evner.
I 1990 startet hun «Regnbuen Alternative Senter» i Sarpsborg sammen med Hilde Helgedatter Hermansen. Etter flere års sykdom, som mesterne i boken fortalte at hun skulle igjennom. Startet hun med å kanalisere visdom fra de store mesterne i 2018, som har resultert i denne boken og med flere på vei.

Facebook side «Veien hjem. The road home».

Til toppen

Andre utgaver

1 med sjelen
Bokmål Heftet 2022