Access to English (Heftet)

Engelsk SF, Vg1

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 296
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202395025
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Engelsk fellesfag
Nivå: Vg1
Komponent: Alt-i-ett-bok
Omtale Access to English
Access to English er et læreverk til engelsk Vg1, studieforberedende utdanningsprogram. Læreverket har sin trygge forankring i siste utgave av Passage med hensyn til metodiske og pedagogiske prinsipper.

En del sakprosa-tekster som vi har erfart at lærere og elever liker, er tatt med i Access to English, men i bearbeidet og oppdatert form. Litteraturen har alltid stått sentralt i Passage. I Access to English er denne linjen videreført, og forfatterne har arbeidet bevisst med å finne nye, gode og interesseskapende tekster.

Tekstutvalget
Access to English byr på et et variert utvalg av tekst-typer: «short stories, excerpts from novels, poetry, plays, songs, factual texts, autobiographies, film reviews, film analyses og listening comprehensions».

• God og engasjerende litteratur og sakprosa fra den engelskspråklige verden
• Vektlegging av sjanger- og språklig bevissthet gjennom «kurs» i skriftlig og muntlig bruk av språket
• Stor variasjon i aktivitetene til tekstene – mange oppgaver for både skriftlig og muntlig øving
• Vekt på å øve opp elevenes digitale ferdigheter

Elevnettsted
http://access.cdu.no har gratis elevnettsted som er strukturert etter temaer og tekster. Til hver tekst vil en finne utdypende ressurser og interaktive språkøvingsoppgaver.
På elevnettstedet finnes også Glosemesteren til øving av glossaret i boken.

Lærernettsted
Lærerressursen vil være lukket og lisensbelagt og med et utvidet innhold i forhold til tidligere utgaver. Her fins blant annet prøver, årsplan, undervisningsopplegg mm.

KOMPONENTER:
Alt-i-ett bok
Gratis elevnettsted
Lisensbelagt lærernettsted

Lisens til lærernettstedet kan kun kjøpes i vår nettbutikk: www.cdu.no av ansatte som er knyttet til en skole. Se veiledning for hvordan du går fram for å skaffe deg lisens.
Passordet gir deg tilgang til cdu.no og til ALLE lisenser du har kjøpt eller har på prøve fra Cappelen Damm. Lærerlisensen til Access to English er en årstrinnslisens for én bruker og gjelder for et skoleår (til 31.08.).

Til toppen