ADHD 7 veier til ny forståelse av Kristin Leer (Ebok)
Ebok

ADHD 7 veier til ny forståelse (Ebok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2021
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 0.25 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202679590
Kategori: Familie og helse og Dokumentar og fakta
Omtale ADHD 7 veier til ny forståelse

ADHD blir gjerne definert som en psykiatrisk lidelse, men lege og forfatter Kristin Leer, som selv har ADHD og har to barn med ADHD, klarer ikke å se ADHD som en diagnose på en sykdom. Hun var over førti og spesialiserte seg innen psykiatri, da hun endelig fant ut hva det var med henne. For til tross for sin medisinske embetseksamen slet hun med å forstå hvorfor enkle hverdagsoppgaver ble uoverkommelige, hun hadde problemer med å huske avtaler, å betale regninger i tide og følge med på ungenes fritidsaktiviteter.

For forfatteren var det en lettelse å vite, og hun er tydelig på at man får et bedre liv med diagnostisert ADHD enn å ha en udiagnostisert ADHD. ADHD kan ha noen forbløffende positive sider innimellom, men kan også bety et liv i motbakke, og spennet i funksjonssvikt kan være stort.

Boka gir nye innfallsvinkler til hvordan ADHD kan forstås, gjennomgår diagnosekriterier og behandlingsformer og tilbyr ypperlige mestringsstrategier for hverdagen.

Kristin Leer er fra Trondheim, er spesialist innen psykofarma og psykiatri, har bred erfaring innen ruspsykiatri og underviser helsepersonell, ADHD-ere og pårørende om ADHD.

Til toppen

Andre utgaver

ADHD 7 veier til ny forståelse
Bokmål Innbundet 2021
ADHD - 7 veier til ny forståelse
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021