Aila av Anne Marie Meyer (Ebok)
Ebok

Aila (Ebok)

Serie: Nattsvermere 1

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2021
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.27 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Nattsvermere
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788202703615
Kategori: Romanserier og Romanserier
Omtale Aila

Nattsvermere er historien om Ailas drømmer og lengsler – og hennes viljestyrke og mot til å kjempe for det hun tror på. En dramatisk serie fra en spennende tid i Norges kysthistorie!

Troms og Finnmark, 1872: Aila vil gå på dans og treffe andre unge mennesker, men moren, som er strengt religiøs, er redd for datterens rykte. Samtidig trues gruva av nedleggelse, og frykten for fremtiden brer seg i den lille bygda.

Aila svelget gråten og kjente at hun ble sint.
– Jeg er ikke noe barn lenger. Kanskje det hadde vært bedre om jeg aldri hadde blitt født. Noen ganger får jeg en følelse av at jeg bare er en byrde for deg. Er jeg det?
Moren tok et skritt frem, løftet hånden og slo. Slaget var ikke hardt, men det sved likevel, og fikk tårene til å sprette.

Det var noe befriende ved å kjenne tonene fra trekkspillmusikken forplante seg i kroppen. Innimellom føltes det som hun svevde. Musikken gjorde henne glad og lett til sinns, og morens formaninger forsvant som dugg for solen.

Anne Marie Meyer, f. 1959, bor i Oslo, men er opprinnelig fra Etnedal i Valdres. Hun har blant arbeidet som journalist før hun ble forfatter på heltid. Meyer har tidligere utgitt seriene Odelsjenta og Julie.

Til toppen

Andre utgaver

Aila
Bokmål Heftet 2021
Aila
Bokmål Nedlastbar lydbok 2023

Flere bøker av Anne Marie Meyer:

Bøker i serien