Aldri mer av Christian Alexander Dalseg (Ebok)
Ebok

Aldri mer (Ebok)

historien om menneskenes ondskap

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2018
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.83 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Kolofon
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788230018231
Kategori: Romaner og Romaner
Omtale Aldri mer
Fredag 6. februar 1995. I den fasjonable Restaurant Palmen ved Grand Hotell i Karl Johansgate i Oslo, spiser to pene og kjekke, velkledde unge menn i begynnelsen av trettiårene lunsj sammen. Den ene er politibetjent i Oslo - Ole Davidsen. Den andre - David Andersen - en overbevist republikaner, er lederen for det svært ytterliggående politiske partiet Det Republikanske Norske Parti. De to mennene diskuterer den uholdbare situasonen som landet deres var blitt kastet inni for seks måneder siden. En inflasjon har rammet Norge. Flere titusener av nordmenn har allerede mistet sine jobber, formuer, bankbokser, akser etc, grunnet den store økonomiske krisen som har rammet Norge.
17. februar. I en av de rikeste og fornemste forstedene til den amerikanske hovedstaden Washington D.C., bor den ultrakonservative kristne militærfamilien Williams i en rød mursteinsvilla a-la Home Alone. Familien består av to foreldre - Oberstløytnant Henry Telford Williams II Jr på 52 år og kona Catherine "Cate" Ravenhurst Williams på 45 år,. og deres tenåringsbarn - Benjamin "Ben"på 20 år, Ryan på 17 år og søsteren deres Pamela på 15 år. Ryan er skjult homofil og er livredd for at hans ultrareligiøse familie og slekt skal få snusen i at han ikke er heterofil.
Det Republianske Norske Partis kompromissløse holdning overfor landets muslimske befolkning hardner litt etter litt til. I følge det radikale politiske partiet, skal deres livssituasjon gjøres nesten helt ulevelig. Til tross for at lederen for Det Republianske Norske Parti har lovet alle de som stemte på han og hans parti, gull og grønne skoger, er det flere som har bange anelser. Den 16. november blir de aller første interneringsleirene for regimets fiender og ønskede personer etablert i nedlagte militærleirer over hele landet. Med etableringen av de såkalte interneringsleirene, blir det helt klart for alle og en hver at Norge går mørke tider i møte...

Til toppen