Alice i Zombieland av Gena Showalter (Ebok)
Ebok

Alice i Zombieland (Ebok)

Serie: Teen 

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2013
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 2.53 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: Alice in Zombieland
Serie: Teen
ISBN/EAN: 9789150733976
Alder: 12 - 16
Omtale Alice i Zombieland
Alice i Zombieland

Hun kommer ikke til å gi seg før hver eneste zombie ligger i graven. For alltid. Hvis noen hadde sagt til Alice Bell at livet hennes ville bli snudd opp ned fra det ene øyeblikket til det andre, ville hun ha ledd høyt. Fra lykkelig til tragisk, fra uskyldig til ødelagt. Nei, aldri. Men det var det som skjedde. Et hjerteslag. Et blunk, et sekund &ndash
og alt hun kjente og elsket var borte. Hennes far hadde hatt rett. Monstre fantes. For å hevne familien sin, må Alice lære seg å slåss mot de døde. Og for å overleve må hun sette sin lit til den farligste av alle, Cole Holland. Men Cole har sine egne hemmeligheter, og hvis Alice ikke er forsiktig, kan de vise seg å være farligere enn zombiene.Forfattertekst:

GENA SHOWALTER har ligget på bestselgerlistene til New York Times og USA TODAY, og hennes bøker for unge voksne beskrives som "umulige å legge fra seg". I oppveksten hadde hun alltid nesen i en bok, og da det ble på tide å bli tørr bak ørene og skaffe seg en jobb, visste hun at hun ville skrive. Gena bor i Oklahoma sammen med familien og to bulldogger. Bli en fan på Facebook (genashowalterfans) og besøk wrchronicles.com, der du kan lese mer om Historien om Eventyrlandet.

Til toppen

Bøker i serien