Alle vil hjem. Ingen vil tilbake (Heftet)

roman

Serie: Aschehoug pocket 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 201
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål / Nynorsk
Serie:
ISBN/EAN: 9788203352171
Kategori: Romaner
Omtale Alle vil hjem. Ingen vil tilbake
Julie har mistet broren Tarjei i Afghanistan-krigen. Der døde også vennene Kristian og Trygve. Alle var fra den samme bygda. Alle vil hjem. Ingen vil tilbake handler om de etterlatte. Julie, nabogutten Sigurd som var forelsket i Trygve, og Mats, Julies tilsidesatte kjæreste, er i ferd med å etablere sine voksne liv i skyggen av sorgen. De vet at de må komme seg videre etter katastrofen som har rammet dem, og de møter utfordringer i seg selv og i forholdet til andre. Ikke minst viser romanen hvor møysommelig og krevende det er å komme hjem – til seg selv og alt som må bli revet opp og bygd på ny.

Til toppen

Andre utgaver

Alle vil hjem. Ingen vil tilbake
Bokmål/Nynorsk Ebok 2011
Alle vil hjem. Ingen vil tilbake
Bokmål/Nynorsk Nedlastbar lydbok 2011
Anmeldelser Alle vil hjem. Ingen vil tilbake

"Suverent om dyp sorg og lammende taushet. (...) hun klarer å bygge opp en spenning i bøkene som gjør at vi blir hekta, et språklig sug som gjør at overgangene virker naturlige. Denne siste enda mer elegant enn debuten.
Cathrine Krøger, Dagbladet

"Helga Flatland er meget språksikker, og hun er visuell. Du ser personene for deg, på samme måte som du ser bygda og naturen rundt. (...) Det er psykologi her, som både unge og eldre vil nikke gjenkjennende til. (...) jeg tror Vesaas ville gledet seg over å lese de to første bøkene til unge Flatland."
Helge Ottesen, Varden

"Dette er en helt fantastisk, tankevekkende og aldeles vakkert skrevet bok om den altoppslukende, tærende og dype sorgen etter å ha mistet noen av sine nærmeste."
Bokanmeldelser.com

"Dette er en viktig historie fortalt på en sterk og følelsesvekkende måte."
Kasiopeiias bøker 

Til toppen

Bøker i serien