Anemone nemorosa av Torun Berntsen (Ebok)
Ebok

Anemone nemorosa (Ebok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2020
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 0.51 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Kolofon
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788230021217
Kategori: Biografier og memoarer
Omtale Anemone nemorosa
Det er i dag like vanlig å gå ut av et forhold som det er å gå inn i et forhold. Hva bringer vi med oss? Er det unevnelig det som var mellom to som ikke lenger er de samme to sammen.
Skulle vi ved forhold som avsluttes, tar slutt, skrive en oppsummering. Agnars oppsummering. Anemones oppsummering. En felles oppsummering som de gav til den neste for å lese. En oppsummering som en gav til den en forelsket seg i og innledet et forhold til.
......
Vi møtes på andre måter. Vi møtes i andre aldre, alle aldre. Det gjør at fortellingene om levd liv er noe flere møter og flere ganger. Hva om det på nettdatingsidene lå lenker til tidligere kjærester med deres oppsummeringer. Agnar kunne ha hatt en lenke til min oppsummering om mitt forhold til han. Jeg kunne ha hatt en lenke til Agnars oppsummering av forholdet til meg. En oppsummering måtte være formulert positivt og nøkternt og aldri negativt og slemt.

Skal vi finne oss jobb oppgir vi referanser. Skal vi finne oss kjæreste, skal vi ikke blande noen andre inn i å finne ut noe om det mennesket som en kan komme til å velge som kjæreste.

Til toppen