Arsenikktårnet (Heftet)

roman

Serie: Oktobers bestselgere 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 485
Forlag: Oktober
Språk: Bokmål
Serie: Oktobers bestselgere
ISBN/EAN: 9788249510672
Kategori: Romaner
Omtale Arsenikktårnet
Endelig dør Thereses mormor, Malie, og mange i familien jubler. Therese jubler ikke, men da hun stiller sine barndomsminner opp mot moren Rubys historie kommer det fram en helt ny side av hennes elskede mormor.Hvordan kan Malie på en gang være en tyranniserende og kald mor og en varm og forståelsesfull mormor?Arsenikktårnet er en fengslende og detaljrik roman om tre generasjoner kvinner, slik livet utspiller seg for hver av dem gjennom et dramatisk århundre. Hver for seg representerer de tre kvinnene vesensforskjellige måter å forholde seg til verden og seg selv på.Ragde viser hvordan tilfeldighetene spiller inn og får dramatiske følger for neste generasjon.

Til toppen

Anmeldelser Arsenikktårnet

"en forrykende bok, en ekte underholdningsroman i ordets beste mening, en av disse som river leseren med seg fra første til siste side"

NØSTE KENDZIOR, NRK

"Arsenikktårnet er 'gammel dansk', servert med stø hånd, rik på stoff og friskt fortalt – et opplagt valg for yndere av den gode historiens
styrkedråper." ØYSTEIN ROTTEM, DAGBLADET

 

"en bok som er like så fortryllende som den er grusom" LE FIGARO (Frankrike)

"svært vakker og dramatisk familiesaga som går tilbake til det nittende århundre og utforsker hele spekteret av menneskelige følelser" ELLE (Frankrike)

"Vakker og gripende, strålende formulert og bittersøt som livet selv." VÄRMLANDS FOLKBLAD

"Arsenikktårnet er en beretning av et sånt kaliber at man som leser kjenner seg styrket, all kroppslig og sjelelig misere til tross." GÖTEBORGS-POSTEN

"Levende og fargerikt … Ragdes bøker har bredde og nærhet – og ikke minst en smittende forkjærlighet for det skjeve og selvmotsigende." INFORMATION (Danmark)

"Imponerende familiesaga… Med Arsenikktårnet viser Anne B. Ragde seg som en fremragende skandinavisk forteller."POLITIKEN (Danmark)

Til toppen

Bøker i serien