Barndomshjemmet av Lisa Jewell (Ebok)
Ebok

Barndomshjemmet (Ebok)

Forfatter:

Åse Feiring Cave (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2014
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.16 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The house we grew up in
Oversatt av: Cave, Åse Feiring
ISBN/EAN: 9788202476946
Kategori: Romaner , Romaner og Skjønnlitteratur
Omtale Barndomshjemmet

Møt familien Bird. De fire barna vokser opp i et sjarmerende gammelt steinhus i en idyllisk landsby, med lange kvelder i et varmt og koselig kjøkken og med late, solfylte sommerdager i den blomstrende hagen. Den fornuftige Meg, den drømmende Beth og tvillingene Rory og Rhys går alle på den lokale barneskolen og spiser store, hjemmelagde måltider sammen hver kveld. Moren deres er en vakker hippie som elsker å gjøre de mest hverdagslige sysler til glitrende øyeblikk i barnas liv.
Men under en påskemiddag skjer det en tragedie som er så grufull at den river familien i stykker i årene som følger. Barna blir store, flytter ut og skaper sine egne liv. Snart føles det som de aldri var en familie i det hele tatt. Men så skjer det noe som tvinger dem alle tilbake til barndomshjemmet – og til det som egentlig skjedde den påskekvelden da de var små.

«Dyktig, intelligent og troverdig om et tema få av oss virkelig forstår. Lorrie er en av de mest levende – og kompliserte – karakterene jeg har lest om på mange år. Vidunderlig.» (Jojo Moyes)

«Rett og slett praktfull.» (Daily Mail)

«Inderlig, hjerteskjærende og vakkert fortalt.» (The Sun)

«En intens og rørende studie av sorg og familierelasjoner. Dette er også en fantastisk gripende historie med noen sjokkerende overraskelser.» (Hello!)

Til toppen