Barneskoleårene (Innbundet)

6-13 år : syv enkle steg for å lykkes med oppdragelsen i læringens tid

Serie: Foreldremagi-serien 4

Forfatter:

og

Hanne Løvdal (Illustratør)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 230
Illustratør: Løvdal, Hanne
Forlag: Pilar
Språk: Bokmål
Originaltittel: Barneskoleårene
Serie: Foreldremagi-serien
Serienummer: 4
ISBN/EAN: 9788293516668
Kategori: Svangerskap og fødsel
Omtale Barneskoleårene
I denne fjerde boken i Foreldremagi-serien guider Hedvig Montgomery foreldre gjennom årene der barnet finner sin plass i det store fellesskapet. Barneskoletiden er full av store følelser som er vanskelige å kontrollere, og en jakt på hva det vil si å være «meg». Det er i disse årene barnets personlighet formes. Det er et prosjekt fullt av sårbarhet. Frykten for å havne utenfor eller å miste ansikt er stor, og barna er sosiale nybegynnere i en tilværelse full av mattelekser, skjøre vennskap og andre bekymringer.
Montgomery gir metodene og rådene du trenger på veien mot det å få trygge og passe lykkelige barn. Og hun svarer på det alle foreldre spør seg om: Hvordan oppnår jeg at barnet kommer til meg når noe er vanskelig? Hva gjør jeg om barnet mitt er ensomt? Hvor mye tid skal vi bruke på lekser? Dette er boken som gjør deg til den forelderen du ønsker å være.

Hedvig Montgomery (f. 1968) er psykolog med egen praksis som familieterapeut. Hun holder en rekke kurs og foredrag for foreldre, lærere og annet personell om barn og utvikling. Foreldremagi-serien er enormt populær og har blitt en internasjonal suksess med salg til 23 land.

Til toppen

Andre utgaver

Barneskoleårene
Bokmål Ebok 2019
Barneskoleårene
Bokmål Nedlastbar lydbok 2019
Barneskoleårene
Bokmål Heftet 2020

Flere bøker av Hedvig Montgomery og Eivind Sæther:

Bøker i serien