Befridd (Nedlastbar lydbok)

Serie: Fifty shades of grey - fortalt av Christian 3

Forfatter:

Kurt Hanssen (Oversetter)

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2021
Innleser: Waage, Odin
Spilletid: 24:33
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Freed
Oversatt av: Hanssen, Kurt
Serie: Fifty shades of grey - fortalt av Christian
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9788205558656
Kategori: Lydbok
Omtale Befridd
Gjenopplev romantikken, begjæret og dramaet i Fifty Shades Fri, denne gangen gjennom Christian Greys tanker, refleksjoner og drømmer.
E.L. James returnerer til Fifty Shades' verden, denne gangen med et dypere og mørkere blikk på kjærlighetshistorien som har fengslet millioner av lesere verden over.

Du er herved invitert til tiårets bryllup, der Christian Grey tar Anastasia Steele til sin kone. Men egner han seg egentlig til å være ektemann? Faren hans er usikker, mens broren planlegger tidenes utdrikningslag, og forloveden lover på ingen måte å adlyde ...
Og ekteskapet har sine utfordringer. Begjæret for den andre brenner dypere og hetere enn noensinne, men Ana har en gjenstridighet ved seg som rører ved Christians mørkeste frykter og utfordrer behovet hans for kontroll. Fortidens feider og gammelt hat fra begges liv virvles opp til overflaten, og snart truer et lite feiltrinn med å ødelegge kjærligheten mellom dem.
Kan Christian overvinne barndommens traumer og en turbulent ungdomstid, og dermed redde seg selv? Og når han oppdager hvor han kommer fra, vil han kunne tilgi, slik at han kan akseptere Anas kjærlighet?
Kan Christian endelig bli befridd?

Til toppen

Andre utgaver

Freed
Engelsk Heftet 2021
Befridd
Bokmål Ebok 2021

Flere bøker av E.L. James:

Bøker i serien