Begeistringsskolene! av Jon Morten Melhus og Pernille Dysthe (Ebok)
Ebok

Begeistringsskolene! (Ebok)

slik lykkes rektor og lærere på 11 norske skoler

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2010
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 5.3 MB
Filformat: EPUB3
Forlag: Melhus Communication
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788293130130
Kategori: Pedagogikk
Omtale Begeistringsskolene!
Hvordan gi læreren mulighet til å drive god undervisning!
Inspirasjonsboken om begeistrede og gode skoler og om skolens kjerneelement: Sørge for at møtet mellom elev og lærer skal bli best mulig.

Boken alle rektorer, lærere og foreldre med barn i skolen bør lese! 11 suksesshistorier. Fotos av Knut Bry.

Inspirasjonsboken «Begeistringsskolene» presenterer 11 usedvanlig gode skoler som skaper motivasjon og inspirasjon, med fokus på at hver enkelt elev og hver enkel lærer skal lykkes. Skolene er svært forskjellige, og løsningen for å skape begeistring og gode resultater er ulike, men målet er det sammme: Å arbeide for at skolens kjerneelement, møtet mellom elev og lærer, skal bli best mulig.

Du møter svært ulike skoler: Grunnskoler, ungdomsskoler og videregående skoler, fra små til store, med åpne og lukkede klasseromsløsninger, yrkesfaglige og med studiekompetanse, med forskjellige elevgrunnlag og ulike utfordringer.
Felles for dem er at de har har fornøyde elever, foreldre og lærere og de løser skolens utfordringer på fremragende vis, og gir læreren mulighet til å drive god undervisning.

Media er i stor grad opptatt av å omtale problemer og utfordringer i den norske skolen. Denne boken viser derimot hva gode skoler gjør, for å se hvilke trekk ved skolekulturen, hva slags ledelse og hvilken organisering og involvering av lærerne som gir best læring og utvikling hos elevene.

Våre tidligere fagbøker om begeistring og suksess i arbeidslivet, «Latterlig Lønnsomt", "Begeistring!" og "Lure ledere" har solgt i nærmere 40.000 eksemplarer og er blant Norges mest solgte fagbøker de siste årene, og er mye lest og benyttet på mange arbeidsplasser. Nå står skolen for tur.

Hva kjennetegner de gode skolene?
Her kan du lese om gode skoler som lykkes, som har fornøyde elever, foreldre og lærere. Disse fremragende skolene prioriterer godt og har ikke problemer med for lite penger, for dårlige lærere, manglende disiplin eller frafall i videregående.

Til toppen

Andre utgaver

Begeistring!
Bokmål Ebok 2012
Begeistring!
Bokmål Innbundet 2006

Flere bøker av Jon Morten Melhus og Pernille Dysthe: