Bellman & Black (Innbundet)

Forfatter:

Inge Ulrik Gundersen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 365
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Bellman & Black
Oversatt av: Gundersen, Inge Ulrik
ISBN/EAN: 9788205436268
Kategori: Romaner
Omtale Bellman & Black
Suksessforfatteren av Den trettende fortellingen er tilbake med en mørk og underholdende roman om et uventet kompaniskap.

England, tidlig på 1800-tallet: William Bellman er ti år og fire dager gammel, og en mester med sprettert. En dag skyter han en kornkråke. Episoden er tilsynelatende bare en av mange guttestreker, men skuddet får fatale følger. Kornkråker glemmer nemlig aldri.
Noen år senere: William er en av landsbyens største menn, og har gjort onkelens spinneri til en blomstrende forretning. Han har funnet sitt livs kjærlighet og satt fire vakre barn til verden.
Men plutselig snur hellet. Moren dør, og i begravelsen kjenner William et ubehagelig blikk i nakken. I øyekroken ser han omrisset av en mystisk, svartkledt mann. Like etter rammes landsbyen av en epidemi, og Williams kone og barn blir alvorlig syke. Desperat etter å redde det mest dyrebare han har i livet, satser William alt på et partnerskap med den svartkledte fremmede.
Diane Setterfield trollbandt en hel verden med sin millionselgende debut Den trettende fortellingen. Oppfølgeren Bellman & Black er en underholdende og mørk fabel om én manns kamp for å redde seg selv og det han har kjært. For når vet man egentlig at man har gjort opp for fortidens synder?
«Velskrevet i et nydelig språk ? Diane Setterfields nyeste roman, Bellman & Black, kommer helt sikkert til å få gehør hos leserne ? Setterfield er en mektig historieforteller.» The Hiding Spot
«Mørk, atmosfærisk og uvanlig ? Den stegvise utviklingen i historien, den skyggefulle, spøkelsesaktige karakteren Black og åpenbaringen av Bellmans skjebne gjør dette til besettende, gåtefull og påkrevd lesning.» The Little Reader Library

Til toppen

Andre utgaver

Bellman & Black
Bokmål Nedlastbar lydbok 2013

Flere bøker av Diane Setterfield: