Bli hele natten ; Italiensk sjarm av Tina Beckett og Maggie Kingsley (Ebok)
Ebok

Bli hele natten ; Italiensk sjarm (Ebok)

Serie: Legene i New York 1

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2016
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.95 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: Hot doc from her past ; The consultant's Italian knight
Serie: Legene i New York
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9789150739923
Kategori: Romanserier og Romanserier
Omtale Bli hele natten ; Italiensk sjarm
Bli hele nattenLegene i New York nr. 1Da hun kommer til West Manhattan Saints, får doktor Tessa Camara sitt livs overraskelse. Hun oppdager at hun skal jobbe på samme sykehus som eksen sin, kirurgen Clay Matthews! Og selv om det har gått fem år siden de så hverandre, er lidenskapen fortsatt sterk mellom dem. Men Tessa har aldri kunnet glemme det hun betrakter som et svik fra Clays side - samtidig som Clay fortsatt ikke har noen anelse om hvorfor Tessa valgte å gjøre det slutt.Nå har Clay eneansvaret for sin lille datter Molly og har ikke tid til verken gjetteleker eller Tessas overdrevne stolthet. Men å motstå den fristelsen som den lidenskapelige brasilianske kvinnen utgjør, er ikke det enkleste ...Italiensk sjarmOverlegen Kate Kennedy hørte et smell, og i neste øyeblikk lå hun på ryggen på bakken. Over henne lå politimannen Mario Volante.- Hva driver du med? freste hun.

- Selv om jeg sa at vi er venner, trenger du ikke å oppføre deg som en sexgal neandertaler.»- Noen forsøkte å skyte deg.

Mario lette i gresset bak henne og plukket opp ei kule .- Vedkommende er nok forsvunnet nå. Jeg tror han bare var ute etter å skremme deg.- Hvorfor ligger vi da fortsatt her?- Fordi du har rett i at jeg er en sexgal neandertaler.

Til toppen

Bøker i serien