Blodig gjeld (Heftet)

Serie: Press pocket 

Forfatter:

Sverre Knudsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 264
Forlag: Press
Språk: Bokmål
Originaltittel: Bad debts
Oversatt av: Knudsen, Sverre
Serie:
ISBN/EAN: 9788275477130
Kategori: Krim og spenning , Thriller og Krim og mysterier
Omtale Blodig gjeld
Møt Jack Irish, litt advokat, deltids pengeinnkrever, møbelsnekker, av og til privatetterforsker som liker raske hester og fotball.

En beskjed på telefonsvareren fra en eksklient får ikke varsellampene til å blinke for Jack - livet hans er tøft nok fra før, han trenger ikke gamle problemer: Fotballaget hans taper, og han lager fortsatt mat til bare seg selv. Men når eksklienten blir funnet død, endrer alt seg. Jack blir dratt inn i et farlig spill med korrupsjon, skitne eiendomsavtaler, mørk seksualitet og flere drap. Han må gjøre alt han kan for å slippe unna leiemordere og korrupte politifolk - og han har ekstremt dårlig tid. Nettet snører seg sammen rundt han.

"Blodig gjeld" er første bok i serien på fire bøker om Jack Irish.

Temple regnes som en av verdens beste krimforfattere. Hans bøker er i dag utgitt i over 20 land. I 2007 mottok han verdens mest prestisjefylte krimpris, Duncan Lawrie Dagger, for Mørk kyst, som ble hans definitive internasjonale gjennombrudd: en bok som har fått like mye ros for sine unike litterære egenskaper som for sine krimkvaliteter.

Til toppen

Andre utgaver

Blodig gjeld
Bokmål Ebok 2014

Flere bøker av Peter Temple:

Bøker i serien