Blodleie (Heftet)

Serie: Gyldendal krim 

Forfatter:

Kari Bolstad (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 414
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Blodläge
Oversatt av: Bolstad, Kari
Serie:
ISBN/EAN: 9788205407961
Kategori: Krim og spenning og Krim og mysterier
Omtale Blodleie
Blodleie er tredje frittstående bok i Johan Theorins prisbelønte serie på fire kriminalromaner fra Öland - én for hver årstid. Skumringstimen var høstboken, Nattefokk var lagt til vinteren. Handlingen i Blodleie foregår om våren.
For i påsken, når snøen smelter, får flere av husene på Öland nye beboere. Men naboskapet fungerer ikke alltid som forventet. Sjalusi og mistenksomhet begynner å spire innenfor husveggene. Denne våren kommer livet til flere personer til å forandres for alltid. For historier fra fortiden, som blant annet innbefatter lokale pornogründere og folketro, dukker opp igjen og innhenter de nålevende.Johan Theorin har høstet en rekke utmerkelser for bøkene sine, bl.a. ble Nattefokk tildelt Glassnøkkelen for nordiske krimroman. Skumringstimen mottok Svenska Deckarakademins pris for beste krimdebut i 2007 og The CWA John Creasey (New Blood) Dagger 2009. Bøkene hans utgis i over 20 land. Linn T. Sunne, OA MonikaNordland Yndestad, Bergensavisen «En fascinerende bok, som holder på leserens oppmerksomhet til siste side.»
Kurt Hanssen, DagbladetHjemmesiden til Johan TheorinHjemmesiden til de engelske utgavene av ÖlandskvartettenIntervju med Johan Theorin i Dagbladet -- på Öland!Om Johan Theorin på svensk wikipedia

Til toppen

Andre utgaver

Blodleie
Bokmål Ebok 2014
Blodleie
Bokmål Heftet 2022
Blodleie
Bokmål Nedlastbar lydbok 2010
Bøker i serien