Blodsbånd (Heftet)

Serie: Floras hjerte 3

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Floras hjerte
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9788202735074
Kategori: Romanserier
Omtale Blodsbånd

Skottland, 1759

Panikken brer seg i Flora når soldaten sier at hun må bli med dem. Hun har aldri før vært så redd. Vil hun bli fengslet nå, som moren?

– Se her! Flora trakk frem onkelens lommetørkle fra pungen og holdt det mot soldaten.
– Hva er dette? lo han hånlig, mens blikket gled lystent over henne.
Flora løftet haken og møtte blikket hans. – Jeg er en Campbell. Jeg er barnebarnet til Skottlands mektigste klan, og sist jeg snakket med dem, var de fortsatt på deres side.

Det var som om de var spunnet sammen av et vev med felles opphav og kjærlighet til dette landet.

Til toppen

Andre utgaver

Blodsbånd
Bokmål Ebok 2022
Blodsbånd
Bokmål Nedlastbar lydbok 2023

Flere bøker av Mali Ludvigsen:

Utdrag

Flora hadde aldri før vært så redd. Hun grøsset ved tanken på hva soldatene kom til å gjøre med henne. Var hun heldig, ble hun tatt med til en øverstkommanderende som så galskapen i dette og slapp henne fri. Eller så ble hun fengslet, akkurat som sin mor. Eller ... Hun greide ikke å fullføre tanken.

Flora så skrått på soldatene rundt henne. De fleste så fredelige ut, men han som hadde tatt henne, fikk det til å gå kaldt nedover ryggen. Hun var rimelig sikker på at han var i stand til å gjøre hva som helst med henne hvis han bare fikk anledning.

– Hvor skal vi? spurte Flora, hun prøvde å høres uredd ut, men stemmen dirret som troen på hesjen gjorde når den ble strammet.

– Først til leiren for natten, svarte han som hadde tatt henne.

En klump la seg i magen, hun orket ikke tanken på hva som ventet henne der. Tårene sprengte på, men hun nektet å vise sårbarhet overfor dem, så hun bet seg i leppen for å få tankene over på noe annet.

Til toppen

Bøker i serien