Blyantskissen (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 462
Forlag: Époque forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788230349342
Kategori: Romaner
Omtale Blyantskissen
Paris 2016
Mari befinner seg i foajeen på Moulin Rouge da et fotografi tiltrekker seg oppmerksomheten hennes. Det ser da virkelig ut som den samme kvinnen som besteforeldrene har bilde av på spisestueveggen? Funnet vekker en gnist i Mari som blusser opp da hun hjemme hos farmor og farfar i Drøbak finner et gammelt skrin. Oppdagelsen skal føre henne tilbake til Paris hvor hun nøster i sin tippoldemors dramatiske skjebne.

Paris 1894
Seks dager i uken skrubber Jeanine laken på dampfylte vaskeri Colbert i Latinerkvarteret, men det hun drømmer om er å få danse ballett på Opera Garnier. Tilværelsen lysner da hun en dag fanger blikket til en ung kunstmaler, og snart åpner også en uventet mulighet seg. Men finnes lykken der ute, utenfor vaskeriets klamme vegger? Og er kunstmaleren til å stole på?

Blyantskissen er en fengslende historie som lar deg få oppleve Paris under den fascinerende tidsepoken La Belle Époque, og som rommer alt en historisk underholdningsroman skal ha: uløste mysterier, gamle avisutklipp, kabaretscener, mord og kjærlighet.

Bokblogger.com: Terningkast 5
Jernbanefrua.com: Terningkast 5
Henningbokhylle.blogg.no: Terningkast 5

Til toppen

Andre utgaver

Blyantskissen
Bokmål Ebok 2022
Blyantskissen
Bokmål Heftet 2022
Blyantskissen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2023