Brennende spor (Innbundet)

Forfatter:

Eve-Marie Lund (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 597
Forlag: Tiden
Språk: Bokmål
Originaltittel: Spoor
Oversatt av: Lund, Eve-Marie
ISBN/EAN: 9788210051661
Kategori: Krim og spenning og Thriller
Omtale Brennende spor
Brennende spor er Deon Meyers mest forrykende thriller til nå. Ikke uten grunn er han kåret til en av de beste thrillerforfatterne i verden.

Det er Lemmers første lov: Ikke bli involvert. Men når Emma le Roux ser på ham med bedende øyne og saken er god, kan lover brytes. Likevel ender han opp på en støvete landevei med en Smith &
Wesson mot hodet. Overfallsmennene sparker ham, slår ham og stjeler pistolen. Han vil ha den tilbake. Han vil ha hevn.
Samtidig forbereder islamske nettverk en terroraksjon under fotball-VM i Sør-Afrika. Aksjonen innebærer våpen- og diamantsmugling for å finansiere det hele. Det vil koste liv å stoppe den. Mange liv. Etterforsker Janina Mentz i President Intelligence Agency har en stor utfordring foran seg. Men vil etterforskningen overleve de interne maktforholdene i organisasjonen? Er det mer enn bare våpen som smugles? Og hvilken rolle spiller Lemmer og hans overfallsmenn?
Deon Meyer har skrevet nok en spenningsroman i internasjonal klasse. Ikke uten grunn er han kåret til en av de beste thrillerforfatterne i verden.
"Deon Meyer er en av verdens skarpeste og mest observante thrillerforfattere." The Times"Deon Meyer er en av de ukjente mestrene." Michael Conelly

Til toppen

Flere bøker av Deon Meyer: