Cappelens nye kokebok (Heftet)
Forfatter:
Forfatter: | Wenche Andersen |
Innbinding: | Heftet |
Utgivelsesår: | 2006 |
Antall sider: | 640 |
Forlag: | Cappelen Damm |
Språk: | Bokmål |
ISBN/EAN: | 9788202264154 |
Kategori: | Mat og drikke |
Forfatter: | Wenche Andersen |
Innbinding: | Heftet |
Utgivelsesår: | 2006 |
Antall sider: | 640 |
Forlag: | Cappelen Damm |
Språk: | Bokmål |
ISBN/EAN: | 9788202264154 |
Kategori: | Mat og drikke |
Nå i heftet utgave!
• 1500 oppskrifter
• 640 sider
• et vell av foto og illustrasjoner
• plansjer med nye råvarer, krydder og ingredienser
• hverdagsmat, helgemat og festmat
• moderne retter og den beste tradisjonsmaten
• internasjonale retter og nye smaker
• mye grønt og lett, allsidig og variert
• spesialoppslag om blant annet hvitløk, oliven, kapers, chili, olje og eddik, eksotiske frukter, nøtter og frø i maten, dyrking av bønnespirer, og med gode råd til vegetarianere
Wenche Andersen (red.) er utdannet kokk og kostholdsøkonom og var i flere år tilknyttet Opplysningskontoret for kjøtt før hun i 1994 fikk ansvaret for matinnslagene i TV2s populære frokostsendinger «God morgen Norge». Hun har også gitt ut flere bøker og vært fast bidragsyter i bladene Kvinner og Klær, Mat & Drikke og Matlyst. Under fagmessen Buffet i Stavanger i 2003 ble hun hedret med prisen «Årets matformidler 2002».