Citadell (Innbundet)

Forfatter:

Jørn Roeim (Oversetter) Per Kristian Gudmundsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 793
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Citadel
Oversatt av: Roeim, Jørn og Gudmundsen, Per Kristian
ISBN/EAN: 9788205447424
Kategori: Romaner
Omtale Citadell
Oppfølgeren til Labyrinten og Gravkammer er en fengslende historie om krig, kjærlighet og tapre unge kvinner og menn.

Carcassonne, 1942: Ved en tilfeldighet dras den energiske og modige 18-åringen Sandrine inn i kampen mot den tyske overmakten. Sammen med de andre unge kvinnene i nettverket «Citadell» er hun villig til å ofre alt for å befri den franske middelhavskysten, slik forfedrene kjempet mot innvandrere fra nord mange hundre år tidligere. Sandrines partisaner forsvarer også en eldgammel hemmelighet som - hvis den havner i feil hender - kan endre historiens gang.
Idet krigen går mot slutten, er Sandrines skjebne uløselig bundet til tre forskjellige menn. Men hvem er den egentlige fienden? Hvem utgjør den største trusselen? Og hvem er den sanne beskytteren av hemmelighetene som i generasjoner har trukket mennesker til foten av Pyreneene?
Med Citadell har Kate Mosse skrevet en storslått, frittstående avslutning på sin kritikerroste Languedoc-trilogi, som har begeistret millioner av lesere verden over. Citadell kombinerer Labyrintens barske action med Gravkammers mysterier.
«Kate Mosse avslutter nå Languedoc-trilogien etter 'Labyrinten' og 'Gravkammer', og hun har gjort det igjen: Elskere av velskrevet underholdningslitteratur kan glede seg til en forrykende reise gjennom tider og steder.» VG (5/6)

Til toppen