Dansen (Heftet)

Serie: Snøklokker 3

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Snøklokker
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9788202778187
Kategori: Romanserier
Omtale Dansen

Vida forsøker fremdeles å komme til bunns i familiehemmelighetene. Men lørdagskveld betyr dans på setervollen og en mulighet til å legge alt det dystre til side for en kveld.

Jon sto plutselig ved siden av Vida. Han så ut som en tordensky da han grep henne om armen og førte henne med seg. «Bård!» ropte han. «Spill opp, Vida og jeg skal være de første til å danse!»

Bård benyttet anledningen til å komme seg bort fra Trevor, be Jardar om å ta seg av Gulli, og gripe felen på setet i karjolen. Han hoppet opp på en stor stein like over stølshusene, og førte buen over strengene. En skarp, vibrerende lyd fylte dalen og klang mellom fjellveggene, før han satte i gang med en slått så vill at folk jublet og straks fant seg en dansepartner.

Til toppen

Andre utgaver

Dansen
Bokmål Ebok 2023

Flere bøker av Torill Karina Børnes:

Utdrag

Vida kunne ikke fatte hvorfor hun plutselig følte seg så trist da hun brukte kluten på å tørke grøtflekkene av bordet. Det var som om latteren gikk i lag med gråten, og at hun nå følte for å ta til tårene like mye som hun hadde måttet le.

Hun la kluten fra seg på disken og strente inn på værelset sitt, der hun satte seg på kne og trakk frem skrinet under sengen. Hun fant den lille snøklokken og kjente straks hvor varm hun ble om hjertet. Minnene strømmet på, og tårene begynte å renne nedover kinnene.

«Mor,» hvisket hun. «Jeg skulle ønske du var her nå. Hadde du vært her ville alt ha vært fint. Far ville ha vært lykkelig og ha gått rundt og sunget slik som han gjorde før. Bård og jeg ville hatt deg å lene oss til når livet bød på utfordringer. Det er så mye jeg undres over nå, så mye jeg ikke forstår. Det er godt at Signe kom inn i livene våre, og jeg er så inderlig glad i lille Ninni, men ...» Hun hikstet. «Men det er så mye underlig spunnet rundt Signe og den mystiske broren hennes, Jardar. Og far bærer seg ad som om han ønsker dem dit pepperen gror, begge to. Jeg er skremt. Hvor går vi hen?» Hun strøk forsiktig fingeren over de visne, hvite kronbladene. «Hvor ender vi?» Hun betraktet blomsten tenksomt, visste at det var tåpelig av henne å forvente seg et slags svar, men kunne ikke la være.

Til toppen

Bøker i serien