Den åttende mann (Innbundet)

Serie: Jack Reacher 20

Forfatter:

Kurt Hanssen (Oversetter)

Kun korn og jernbane. Ingenting annet, sier Jack Reacher, og går av toget fordi han liker navnet på stasjonen. Det viser seg at han tar feil.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 400
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Make Me
Oversatt av: Hanssen, Kurt
Serie: Jack Reacher
Serienummer: 20
ISBN/EAN: 9788202505493
Kategori: Krim og spenning og Thriller
Omtale Den åttende mann

"Ingen Reacher-fans vil bli skuffet". –– Aslak Nore og Asbjørn Slettemark i OP-5.no

Jack Reacher går av toget i en småby med det merkelige navnet «Mother’s rest». Han venter å finne en overgrodd gravstein eller et lite museum, men finner i stedet en bekymret kvinne, en kryptisk nedtegnelse om to hundre døde og en by full av tause, vaktsomme mennesker.
Det beste ville ha vært å dra videre, men det er ikke Reachers stil. Det korte oppholdet blir i stedet en marerittaktig ferd inn i mørkets hjerte.

“Reacher er mytisk ... En av dette århundrets mest originale, eggende pop-fiction-helter.” —The Washington Post

«Fantastisk tempo, drama, språk – og så Jack Reacher, selvfølgelig.» — James Patterson

Til toppen

Ingen Reacher-fans vil bli skuffet.
Aslak Nore og Asbjørn Slettemark i OP-5.no

Andre utgaver

Den åttende mann
Bokmål Nedlastbar lydbok 2017
Den åttende mann
Bokmål Ebok 2017
Den åttende mann
Bokmål Heftet 2017

Flere bøker av Lee Child:

Anmeldelser Den åttende mann

«Reacher er mytisk ... En av dette århundrets mest originale, eggende pop-fiction-helter.»
—The Washington Post

«Fantastisk tempo, drama, språk – og så Jack Reacher, selvfølgelig.»
— James Patterson

Til toppen

Om forfatter Lee Child

Lee Child er en av verdens mestselgende og mest prisvinnende forfattere. Han har toppet bestselgerlistene i prestisjetunge publikasjoner som New York Times, Wall Street Journal, Publishers Weekly, Washington Post, Los Angeles Times og Sunday Times. Bøkene hans utkommer i over 90 land, og hvert femte sekund kjøpes det en Lee Child-bok et eller annet sted i verden.

Lee Child har skrevet sytten romaner om Jack Reacher, deriblant New York Times-bestselgerne Livvakten, Fienden, Ett skudd, Hardt mot hardt, og New York Times nr. 1-bestselgerne Reachers hevn og Ingenting å tape. Hans debutroman, Syndebukk, vant både The Anthony Award og The Barry Award for Best First Mystery, og Fienden vant the Barry and Nero awards for Best Novel. Romanen Ett skudd ble i 2013 spillefilm med Tom Cruise i rollen som Reacher. Vend aldri tilbake har premiere høsten 2016.

Lee Child ble født i England, og skrev i mange år for fjernsyn. Han bor nå på Manhattan, men har også et hus i Sør-Frankrike. Han er gift og har en voksen datter.

Utgitt på norsk: Personlig (2016), Vend aldri tilbake (2015), Etterlyst (2014), En hemmelig affære (2014), Verdt å dø for (2013), 61 timer (2012), Det øyet ikke ser (2012), Ingenting å tape (2011), Reachers hevn (2011), Hardt mot hardt (2009), Ett skudd (2008), Fienden (2010), Livvakten (2007), Uten svik (2013), Haikeren (2006), Gjesten (2003), Slakteren (2002), Fellen (2002), Syndebukk (2001)

Til toppen

Bøker i serien