Den enes død av Trude Brænne Larssen (Nedlastbar lydbok)

Den enes død (Nedlastbar lydbok)

Serie: Holmegaard 8

Forfatter:

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2022
Innleser: Øiestad, Pernille
Spilletid: 6:02
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Bonnier norsk forlag
Språk: Bokmål
Serie: Holmegaard
Serienummer: 8
ISBN/EAN: 9788284192789
Kategori: Lydbøker voksne og Lydbok
Omtale Den enes død
Daniella og bestefaren, hestetreneren Antonio Juarez jobber på Holmegaard, en av de mest renommerte galloppstallene i landet.
Utad er det bestefaren som styrer treningsopplegget, men i virkeligheten er det Daniella som har oversikten og ansvaret for de gode resultatene på veddeløpsbanen. Men så tar livet en overraskende vending for Daniella.

- Nei, men hei!Stemmen var unaturlig lys. Hvis lyd kunne beskrives i billedlige termer, hørtes hun ut som et flimrende neonrør.Dan svarte ikke. Hun sto der bare med armene rett ned og så på henne. Ansiktet var blankt og gjennomsiktig.- D du hadde da ikke trengt å komme og møte oss , kaklet Irene nervøst. Og spesielt med øynene dine. Er du bedre nå, altså?Dan sa fortsatt ingenting. Hun sto der bare.- Si noe da! E er det noe i veien? stotret Irene. Som om hun ikke visste det.- Jeg tror det er best du booker om og drar igjen, sa Dan. Tonefallet var glatt som is. Vi har ikke bruk for sånne som deg på Holmegaard.

Dan angrer på at hun forlot kirken, og det blir improvisert bryllup på selveste jualften. På nyttårsaften kommer en rakett på avveie, og Martin Borge blir alvorlig skadet i brannen som oppstår. Gudrun blir gravid, og vil ta abort. Men hun er allerede for langt på vei, og må beholde barnet. Dan oppdager at Irene har ført henne bak lyset mens hun var syk, og det blir et oppgjør når Irene kommer tilbake fra Irland.

Til toppen

Flere bøker av Trude Brænne Larssen:

Bøker i serien