Den grenseløse av Jussi Adler-Olsen (Lydbok-CD)

Den grenseløse (Lydbok-CD)

Serie: Avdeling Q 6

Forfatter:

Erik Krogstad (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2015
Innleser: Winther-Larsen, Helge
Spilletid: 17:39
Forlag: Lydbokforlaget
Språk: Bokmål
Originaltittel: Den grænseløse
Oversatt av: Krogstad, Erik
Serie: Avdeling Q
Serienummer: 6
ISBN/EAN: 9788242159625
Kategori: Lydbøker voksne og Krim og mysterier
Omtale Den grenseløse
Hvor langt vil du gå for å beskytte dine egne? «Den grenseløse» er den sjette lydboken om Carl Mørck og Avdeling Q i København-politiet.

Midt i sin sedvanlige og sårt tiltrengte morgenlur med beina på skrivebordet i kjelleren på politigården i København, får Carl Mørck en oppringning fra en kollega på Bornholm. «Har du tid til å høre litt på meg?» spør han. Men Carl er avvisende når han forstår at kollegaen er i ferd med å prakke på ham en ny sak. Dermed legger mannen i den andre enden stille på røret.
Bare få timer senere viser konsekvensene av den avbrutte samtalen seg. Den er totalt uforutsigbar. Carl presses hardt og må begynne å grave i en 17 år gammel sak med et ekstremt tragisk utfall. En ung, livsglad kvinne forsvant og ble funnet drept hengende i et tre.

Avdeling Q står overfor en sak som er både vanskelig og obskur. Samtidig driver en mystisk manipulator et kynisk spill for å beskytte seg selv og sine. I møte med kompromissløse og alternative miljøer blir Rose, Assad, Carl og nykommeren Gordon utfordret på alle tenkelige vis.

Til toppen

Andre utgaver

Den grenseløse
Bokmål Ebok 2015
Den grenseløse
Bokmål Heftet 2016
Den grenseløse
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015

Flere bøker av Jussi Adler-Olsen:

Bøker i serien