Den kinesiske sangerinnen (Heftet)

Serie: Gyldendal bestselger 

Forfatter:

Monica Carlsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 380
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Songs of Willow Frost
Oversatt av: Carlsen, Monica
Serie:
ISBN/EAN: 9788205473157
Kategori: Romaner
Omtale Den kinesiske sangerinnen
En besettende historie om savnet etter en familie og et sted å kalle hjemme. Fra forfatteren av den internasjonale bestselgeren Hotellet på hjørnet av bitter og søt, som har solgt 2 millioner eksemplarer.

Hvordan kan en mor glemme? Hvordan kan en mor klare å forlate barnet sitt?
William Eng har bodd på barnehjemmet Sacred Heart i fem lange år. Helt siden moren forsvant fra leiligheten deres i Seattles Chinatown, har William lurt på hva som skjedde med henne. Men så - da barnehjemsbarna en dag blir tatt med på kino - får William se en sangerinne på lerretet som skal ta pusten fra ham. Ikke bare er Willow Frost vakker og glamorøs; William er også overbevist om at hun er hans mor.
Oppslukt etter å finne sangerinnen, må William sette livet sitt på spill og konfrontere fortidens mange mysterier. Men Willow Frosts historie skal vise seg å være mye mer komplisert enn Hollywood-historiene William har sett på lerretet...
Den kinesiske sangerinnen er ikke bare en oppdagelsesreise til 1920- og 1930-tallets USA, til Seattles Chinatown og til Hollywood-filmenes magiske barndom. Det er også en besettende historie om savnet etter en familie og et sted å kalle hjemme.

Til toppen

Andre utgaver

Sanger til Willow Frost
Bokmål Ebok 2014
Sanger til Willow Frost
Bokmål Nedlastbar lydbok 2014
Den kinesiske sangerinnen
Bokmål Heftet 2018
Bøker i serien