Den lille bokens hemmeligheter (Heftet)

Serie: Stjerne 

Forfatter:

Linda Marie Vikaune (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 288
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The little book of secrets
Oversatt av: Vikaune, Linda Marie
Serie: Stjerne
ISBN/EAN: 9788202718770
Kategori: Romaner
Omtale Den lille bokens hemmeligheter

Den lille bokens hemmeligheter er en nydelig feelgood-fortelling fra Tracy Rees om å finne sin plass i verden og lære å elske igjen, perfekt for alle som liker Jojo Moyes og Cecilia Ahern.

Da Gwens foreldre dør, flytter hun til tanten, som bor i en landsby i Kent. Den første tiden er hun nedfor og usikker på hva hun skal gjøre med livet sitt. Men da hun en søndag besøker kirken og får vite at den må stenge fordi det vil koste for mye å reparere taket, får hun en idé. Gjesteboken er full av hilsener fra besøkende som elsket den nydelige kirken. Kanskje hun kan kontakte dem og samle inn penger til renoveringen?

Hun trodde hun skulle holde på med dette alene, men en annen frivillig melder seg. Jarvis er en ung mann som til tross for sin barske fremtoning, også sliter med å finne fotfestet. Mens de går gjennom gjesteboken sammen, blir Gwen overrasket over hvor mye denne oppgaven betyr for henne. Flere av dem hun får kontakt med, avslører hendelser fra fortiden, og det viser seg snart at Jarvis har sine egne grunner for å hjelpe henne ...

"Jeg elsket denne boken. Leste den i ett strekk. Kunne ikke legge den fra meg." Bobs and Books

Til toppen

Andre utgaver

Den lille bokens hemmeligheter
Bokmål Ebok 2021
Den lille bokens hemmeligheter
Bokmål Nedlastbar lydbok 2022

Flere bøker av Tracy Rees:

Bøker i serien