Den lille fremmede (Heftet)

Serie: Tiden pocket 

Forfatter:

Preben Jordal (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 508
Forlag: Tiden
Språk: Bokmål
Originaltittel: The little stranger
Oversatt av: Jordal, Preben
Serie:
ISBN/EAN: 9788210051401
Kategori: Krim og spenning og Grøsser
Omtale Den lille fremmede
Booker-nominert spøkelsesroman om hvor galskapen slutter og det overnaturlige begynner.Dette er en spøkelseshistorie som vil få det til å gå kaldt nedover ryggen på noen hver. Forfatterens evne til å kombinere det overnaturlige med skarp sosial observasjon, gjør imidlertid denne boken til en spenningshistorie utenom det vanlige:
Forfallent herskapshusAndre verdenskrig er nylig over. En støvete sommerdag i Warwickshire i Storbritannia blir en lege tilkalt til det avsidesliggende Hundreds Hall, et georgiansk herskapshus som har vært i Ayres-familiens eie i over 200 år. Det en gang så praktfulle huset forfaller: Murvegger raser sammen, hagen er full av ugress og klokken på gårdsplassen har stoppet på ti over halv ni. Eierne - mor, sønn og datter - strever med sine egne konflikter samtidig som de også etter beste evne forsøker å holde tritt med et samfunn og en samfunnsstruktur som er i sterk forandring. OvernaturligMen er Ayres-familien hjemsøkt av noe som er mer skummelt og illevarslende enn et privilegert overklasseliv som svinner hen? Hvor lenge klarer man å finne en rasjonell, psykologisk forklaring på de urovekkende hendelsene som finner sted?
Lite vet doktor Faraday om hvor tett, og ikke minst på hvilket skremmende vis, familiens historie skal bli viklet inn i hans.

Til toppen

Andre utgaver

The little stranger
Engelsk Heftet 2018

Flere bøker av Sarah Waters:

Bøker i serien