Den tause kvinnen (Nedlastbar lydbok)

Serie: Will Trent 10

Forfatter:

Mona Berge (Oversetter)

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2021
Innleser: Berntsen, Anne
Spilletid: 17:05
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: HarperCollins Nordic
Språk: Bokmål
Originaltittel: The silent wife
Oversatt av: Berge, Mona
Serie: Will Trent
Serienummer: 10
ISBN/EAN: 9788284250670
Kategori: Lydbøker voksne , Thriller og Krim og mysterier
Omtale Den tause kvinnen
Han kikker. Han venter. Han tar. Hvem blir neste offer?

Mens han prøver å løse et mord i et fengsel, får etterforskeren Will Trent vite noe som setter i gang en kjede av hendelser. En av de innsatte hevder nemlig at han er dømt for en forbrytelse han ikke har begått, og han sier at han påstår å ha blitt utsatt for et komplott ledet av politimann Jeffrey Tolliver. Den faktiske gjerningsmannen er fremdeles på frifot, er seriemorder som gjennom flere år systematisk har myrdet kvinner. Dersom Will begynner å grave i den gamle saken og avslører sannheten om Tolliver, en mann med heltestatur i politistyrken, er den innsatte villig til å gi ham informasjon som kan løse fengselsmorder. Bare noen dager før ble en ung kvinne myrdet i en park nord i Georgia. Er det et sammentreff, eller har seriemorderen den innsatte fortalte om, tatt enda et liv?

Da Will graver dypere i begge mordsakene blir det mer og mer åpenbart for ham at han er nødt til å løse den gamle saken først. Nesten 10 år har imidlertid gått - nok tid til at minner blekner, vitner forsvinner, bevis går opp i røyk og løgner forvandles til sannhet. Han trenger i tillegg hjelp av kjæresten, rettslegen Sara Linton, til begge sakene ... og hun er tilfeldigvis også Jeffrey Tollivers enke.

Fortid og nåtid er på kollisjonskurs og alt Will Trent holder kjært står på spill.

KARIN SLAUGHTER er en av verdens mest leste forfattere. Bøkene hennes er utgitt i 120 land og har solgt mer enn 35 millioner eksemplarer. Hun har skrevet 20 bøker, blant annet seriene om Grant County og Will Trent, den Edgarnominerte Cop Town og flere titler som har ligget på Sunday Times toppliste

Til toppen

Andre utgaver

Den tause kvinnen
Bokmål Innbundet 2021
Den tause kvinnen
Bokmål Ebok 2021

Flere bøker av Karin Slaughter:

Bøker i serien