Den trettende fortellingen (Heftet)

Forfatter:

Hege Hammer (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 426
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: The thirteenth tale
Oversatt av: Hammer, Hege
ISBN/EAN: 9788205461857
Kategori: Romaner
Omtale Den trettende fortellingen
#1 NEW YORK TIMES' BESTSELGER Angelfield House står forlatt og glemt. Det var en gang hjemmet til March-familien - fascinerende og manipulerende Isabelle, brutale Charlie og de ville, utemmede tvillingene Emmeline og Adeline. Men Angelfield House skjuler også en hemmelighet som truer med å rive livene deres fra hverandre.Da unge Margaret Lea takker ja til å skrive biografien om den gåtefulle forfatteren Vida Winter, er det ikke bare en historie om forbudt kjærlighet, brå død og usynlige bånd hun kommer til å avdekke. Jo dypere Margaret graver, jo tydeligere trer også to parallelle historier fram. Hva har Angelfield gjemt, og hva er dens forbindelse til hemmelighetsfulle Winter? Snart skal det vise seg at historien også kommer til å kaste urovekkende lys over hennes eget liv. «En bemerkelsesverdig debut, en bok om gleden ved bøker, og et medrivende mysterium på flere nivåer.»
Independent «En enormt underholdende roman.»
Daily Mail «Begynner du å lese denne boken på bussen, kommer du til å glemme stoppet ditt og gå glipp av resten av dagen.»
Cosmopolitan «Briljant skrevet.»
Easy Living «Lag deg en stor kopp kakao og trekk for gardinene.»
Daily Express «En bemerkelsesverdig overbevisende debut.»
Scotland on Sunday «Lunefull, rørende og nostalgisk.»
Times Literary Supplement «En type roman som ikke skrives lenger, og som gjør den desto mer kjærkommen. Legg til Setterfields bemerkelsesverdige fantasi og litterære styrke, og du står igjen med oppskriften på en moderne klassiker.»
Yorkshire Evening Post «Nydelig og intelligent skrevet.»
The Times

Til toppen

Andre utgaver

Den trettende fortellingen
Bokmål Ebok 2011
Den trettende fortellingen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2007

Flere bøker av Diane Setterfield: