Det er komplisert ; Hva nå kjærlighet err av Hyatt (Ebok)
Ebok

Det er komplisert ; Hva nå kjærlighet err (Ebok)

Serie: Passion 

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2021
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.4 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Magnate's Pregnancy Proposal / Sex, Lies and the Southern Belle
Serie:
ISBN/EAN: 9789150732504
Kategori: Romanserier og Romanserier
Omtale Det er komplisert ; Hva nå kjærlighet err
Det er komplisert
Chastity Stevens er gravid . men det er komplisert. Hun har gjennomgått en prøverørsbefruktning for å føde barnet til sin døde mann. Men hun vet ikke at det er hans brors sperm som har blitt brukt.
Millionæren Gabe Masters har egentlig aldri likt den vakre konen til boren sin. Det er i alle fall det han overbeviser seg selv om. Så da Chastity forteller ham at hun bærer sin døde manns barn, vet Gabe at det er hans barn. Han er klar for å gjøre det som kreves for å ta på seg farskapet til barnet hun bærer . deres barn! Men hva kommer Chastity til å si?

Hva nå kjærlighet er
En sjokkartet familieskandale snur opp ned på arvingen Lily Kincaids verden. Ikke nok med det - hvordan skal hun kunne unngå å fortelle om hvem som er far til det ufødte barnet hennes? Den sjarmerende, flotte administrerende direktøren Daniel Addison. Og attpåtil er familiene deres fiender.Daniel vet alt om styrerom og soverom -

men ikke noe om babyer. Å gi opp den bekvemme tilværelsen som ettertraktet ungkar og bli en hengiven mann og far, blir hans hittil største utfordring. Men det må gå!

Til toppen

Bøker i serien