Det øyet ikke ser (Innbundet)

Serie: Jack Reacher 

Forfatter:

Kurt Hanssen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 448
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Gone Tomorrow
Oversatt av: Hanssen, Kurt
Serie: Jack Reacher
ISBN/EAN: 9788202380014
Kategori: Krim og spenning og Thriller
Omtale Det øyet ikke ser

Det øyet ikke ser

En mesterlig spenningsroman av Lee Child, flere ganger nummer 1 på New York Times bestselgerliste.

Klokka to om natten blir Jack Reacher vitne til at en kvinne begår selvmord på undergrunnsbanen i New York. Politiet mener at saken ikke trenger noen videre etterforskning, men Reacher er uenig. Er virkelig alle så uskyldige som det later til?
Han vet at det må ligge noe under. Snart er han innblandet i hemmeligheter som både Al-Qaida og politiet vil gå over lik for å holde skjult. Reacher blir jaget av alle – og det er nettopp det han ønsker.

I en halsbrekkende thriller presenterer Lee Child en historie som spenner over tre tiår, og som borer seg rett inn i hjertet på Amerika.

Til toppen

Lee Childs helteskikkelse Jack reacher er blitt så populær at han fremstår som en moderne, omreisende amerikansk frelser.
Berit Kobro, VG

Andre utgaver

Det øyet ikke ser
Bokmål Ebok 2015
Det øyet ikke ser
Bokmål Heftet 2013
Det øyet ikke ser
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016

Flere bøker av Lee Child:

Anmeldelser Det øyet ikke ser

"Lee Childs helteskikkelse Jack reacher er blitt så populær at han fremstår som en moderne, omreisende amerikansk frelser."

Berit Kobro, VG

"Før vi kommer til den store finalen, en grandiost og særdeles grisete shoot-out med slemmingene, i beste urban westernstil. Vel blåst, Reacher!"

Ola A. Hegdal, Dagens Næringsliv

Leseren suges inn

(...)det er virkelig store øyeblikk i denne boka. Innledningen, de første fem kapitlene, foregår inne i en vogn på undergrunnen. Leseren suges inn i storyen uten ytre virkemidler, en dirrende spenning bygges opp gjennom

Reachers tanker om medpassasjerene."

Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

Underholdende creepy

"Snaue 500 sider velskrevet underholdning, konstruert med en kjerne aktuell tematikk. Dessuten med en detaljert beskrivelse av hjernevask som er noe av det mest «creepy» jeg har lest. (...) Grundig og godt."

Turid Larsen, Dagsavisen

"Lee Child har skrevet 13 romaner om Jack Reacher og er ikke bare en av verdens bestselgende forfattere, han er også blant de mest prisvinnende. Lee Childs bøker blir faktisk utgitt i 95 land, og vi ser ingen grunn til at noen av hans norske fan vil føle seg snytt etter å lest Det øyet ikke ser`"

Jan Harbu, Vi Menn

Til toppen

Bøker i serien