Det sorte fåret (Heftet)

Serie: Ole Vik 0

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 255
Forlag: Strawberry Publishing
Språk: Bokmål
Originaltittel: Det sorte fåret
Serie: Ole Vik
Serienummer: 0
ISBN/EAN: 9788284192536
Kategori: Krim og spenning og Krim og mysterier
Omtale Det sorte fåret
Det sorte fåret er boken Jørgen Jæger drømte plottet til en natt på 80-tallet. Her vekkes Ole Vik og Cecilie Hopen i Fjellberghavn til live for aller første gang.

Manus har ligget lagret på forfatterens harddisk som bok null i alle år. Førti år senere har vi hentet frem dette ur-manuset og presenterer det i bokform for leserne, enklere enn de senere bøkene, usminket og ekte, som den kuriositeten det er med sine styrker og svakheter. Manus har ligget lagret på forfatterens harddisk som bok null i alle år.

Så velkommen til 80-tallet - med fasttelefoner, dataskrekk, telefaxer og de første mobiltelefonene til bruk i bil. Glem røykeloven, glem forbudet mot håndholdt mobiltelefon i bilen, glem Internett, Facebook, Twitter, smarttelefoner og alle hjelpemidler vi tar som en selvfølge i dag - og opplev det første møtet med lensmann Ole Viks univers i Fjellberghavn.

Gled dere også til å hilse på sympatiske Bjørn Næss. Han har alt, en søt kone, en kjekk sønn, og snart venter drømmejobben. Så kjører han på et sort får. Boken viser hvordan en liten hendelse kan frata en mann alt.

Til toppen

Andre utgaver

Det sorte fåret
Bokmål Ebok 2021
Det sorte fåret
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021

Flere bøker av Jørgen Jæger:

Bøker i serien