Det søte liv - Kristines favoritter - kaker og desserter (Innbundet)

Kristines favoritter - kaker og desserter

Forfatter:

Kristine Ilstad (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 328
Illustratør: Ilstad, Kristine
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202440671
Kategori: Mat og drikke
Omtale Det søte liv - Kristines favoritter - kaker og desserter

Kristine Ilstad driver bloggen Det søte liv (www.detsoteliv.no), som er Norges største kakeblogg, med over 3000 oppskrifter og tusenvis av besøkende hver dag. Bloggen har tiårsjubileum høsten 2014, og dette er Det søte livs jubileumsbok med det beste fra bloggen gjennom ti år. Her får du både oppskriftene på Kristines favorittkaker og de kakene som har vært mest populære blant leserne. Boken inkluderer også Kristines beste desserter.

Her er det noe for enhver smak og anledning! La deg friste av mektige sjokoladekaker, søte småkaker, deilige langpannekaker, flotte festkaker, duftende gjærbakst og de aller beste vaflene. Boken inneholder om lag 200 nøye utvalgte oppskrifter, som til sammen gir en uvurderlig samling oppskrifter for deg som liker å skape noe søtt og godt på kjøkkenet, enten det er til store selskaper eller til hjemmekosen. Alle oppskriftene er enkle og med grundig forklaring av fremgangsmåte.

Boken er rikt illustrert med Kristines egne kakebilder, og Kristine deler sine personlige tips for hva som skal til for å lykkes med bakingen.

Til toppen

boken du kan åpne igjen og igjen og stadig bli fristet på nytt
Hege Lyngved Odinsen, VG
Anmeldelser Det søte liv - Kristines favoritter - kaker og desserter

For deg som elsker kaker (...) Dette er boken du kan åpne igjen og igjen og stadig bli fristet på nytt.
Terningkast 5, VG


«Kakene på forsiden ser en smule stramme ut i formen, men når du åpner boken bugner det av saftige og fyldige kaker i et overveldende antall og fasonger, heldigvis delt opp i praktiske kapitler. Forfatteren forteller personlige anekdoter og erfaringer, og har åpenbart et dypt og inderlig forhold til det søte liv. Pluss for lite dikkedarer og staffasje, bare masse godt fyll. Dette er boken du kan åpne igjen og igjen og stadig bli fristet på nytt.»
VG

Til toppen