Djevelens fotspor av Amanda Stevens (Ebok)
Ebok

Djevelens fotspor (Ebok)

Serie: Bestselger 

Forfatter:

Ola Bjønness Karlsen (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2013
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.95 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: The devil's footprints
Oversatt av: Karlsen, Ola Bjønness
Serie:
ISBN/EAN: 9789150733587
Kategori: Krim og Spenning og Thriller
Omtale Djevelens fotspor
Sporene var synlige i snøen i flere mil fremover og fortsatte gjennom vegger og over elver. De var alltid der på den andre siden, som om ingenting kunne stoppe dem.

En kald vinternatt i 1922 våkner en mann opp av en lyd fra taket sitt - og i fullmånens skinn finner han snart tusenvis av klovavtrykk som dekker hele den snødekkede gården hans. Ryktet om "djevelens fotspor" sprer seg, men selve sporene smelter i takt med snøen ... for mye senere å dukke opp i nærheten av den livløse kroppen til Rachel DeLaune.

Mange år etter det uløste drapet på søsteren, plages tatovøren Sarah DeLaune fortsatt av mysteriet i fortiden. Hun har alltid trodd at hennes søster ble drept av en mann ved navn Ashe Cain. Men ingen andre enn hun har noen gang sett denne Ashe. Han dukket opp i Sarahs liv da hun som mest trengte en venn og forsvant sporløst samme kveld som hennes søster ble drept. Fortiden smelter nå sammen med nåtiden da to vansirede lik blir funnet i nærheten av Sarahs hjem. Og på åstedet har man igjen funnet "djevelens fotspor".

Til toppen

Flere bøker av Amanda Stevens:

Bøker i serien