Dødelig kjærlighet (Nedlastbar lydbok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2021
Innleser: Nergaard, Ivar
Spilletid: 8:03
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Lind & Co
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9789180188913
Kategori: Lydbøker voksne , Lydbok og Krim og mysterier
Omtale Dødelig kjærlighet
Politikvinnen Therese Hove blir overfalt og voldtatt i sitt eget hjem. Hun greier å komme seg løs fra voldtektsmannen og stikker ham til døde med en kniv.

Når en politibetjent er skyldig i at noen mister livet, selv om det er nødverge, vil det alltid bli stilt spørsmål og det blir en høring. Miriam Lundquist og Theodor Solomonsen blir Thereses forsvarere.

Men det skjer enda et drap og Advokat Ernst Våge mister livet på spektangulær vis, og konen blir naturlig nok mistenkt.

Begge sakene virker temmelig klare, men etter hvert viser det seg at det kan være en sammenheng mellom drapet på voldtektsmannen, advokaten og motorsykkelklubben Red Devils. Det viser seg også at ekteparet Hove og ekteparet Våge er nære venner og de har en grumset fortid sammen. Det dukker også opp en mystisk kvinne som har forbindelse til både Therese Hove og Ernst Våge, som skaper enda mer forvirring. Hun er sykepleier og blir mistenkt for drap på over tretti eldre mennesker. Advokatkontoret Lundquist får også denne saken opp i fanget.

Politietterforsker Bodil Lien står med begge beina midt oppe i alle tre sakene, og hun opplever at dette er noen av de vanskeligste sakene hun noen gang har hatt.

Til toppen

Andre utgaver

Dødelig kjærlighet
Bokmål Ebok 2021

Flere bøker av Egil Foss Iversen: