Dødelige løgner av Egil Foss Iversen (Ebok)
Ebok

Dødelige løgner (Ebok)

Serie: Theodor Solomonsen 17

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2021
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: EPUB3
Forlag: Lind & Co
Språk: Bokmål
Originaltittel: Dødelige løgner
Serie: Theodor Solomonsen
Serienummer: 17
ISBN/EAN: 9789180193986
Kategori: Krim og Spenning , Skjønnlitteratur og Krim og mysterier
Omtale Dødelige løgner
Rettsaken mot politikvinnen som ble voldtatt og som drepte voldtektsmannen med kniv, skal starte og advokat Miriam Lundquist og Theodor Solomonsen er forsvarere for den tiltalte politikvinnen.
Påtalemyndighetene mener Therese Hove lyver da hun påstår hun ble voldtatt og mener at hun har lokket den avdøde, som er en dansk politimann, i en felle for å beskytte medlemmene i motorsykkelklubben Red Devils.
Den danske politimannen, som arbeidet undercover i motorsykkelklubben, var også i ferd med å avsløre en muldvarp høyt oppe i hierarkiet hos politiet i Bergen. Underveis i saken dukker det opp flere personer som er involvert i saken og skyldspørsmålet er helt åpent. Ble politikvinnen virkelig voldtatt, eller ...?
Samtidig blir en mann funnet død i badekaret etter å ha brukt mobiltelefonen tilkoblet en lader, og politietterforsker Bodil Lien får saken. I utgangspunktet virker det som et isolert tilfelle, men da Theodor Solomonsen begynner å nøste i saken, viser det seg at den døde mannen er også knyttet til den tiltalte politikvinnen.

Til toppen

Andre utgaver

Dødelige løgner
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021

Flere bøker av Egil Foss Iversen:

Bøker i serien