Dødens mark av Karen Harper (Ebok)
Ebok

Dødens mark (Ebok)

Serie: Cold Creek 1

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2015
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 2.07 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: Shattered Secrets
Serie: Cold Creek
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9789150738841
Kategori: Romanserier og Romanserier
Omtale Dødens mark
Å vende tilbake til barndomshjemmet i Cold Creek krever stort mot for Tess Lockwood. Som barn ble hun kidnappet og holdt fanget, men hun husker ingenting av forbrytelsen som ødela barndommen og splittet familien hennes. Nå er hun en voksen kvinne med en lys fremtid, overbevist om at hun har lagt fortiden bak seg. Men da hun arver familiehjemmet, blir hun nødt til å møte demonene som fortsatt jager henne - og byen Cold Creek.

Gabe McCord har alltid hatt skyldfølelse for det som skjedde med Tess. Hun ble bortført fra en gruppe barn han som tenåring hadde ansvaret for å passe. I sin nye rolle som sheriff håper han å kunne bringe klarhet i den gamle uløste saken, ikke minst på grunn av de voksende følelsene for Tess.

Tess er ikke følelsesmessig klar for å huske det som skjedde, og hun ønsker heller ikke å grave frem detaljer som kan minne henne på sannheten. Men da et annet barn i byen forsvinner, er hun overbevist om at det har å gjøre med at hun er tilbake. For å redde barnet, må Tess og Gabe gjøre hva de kan for å huske de smertefulle hendelsene fra barndommen - og for å lege sine egne sårede sjeler.

Til toppen

Flere bøker av Karen Harper:

Bøker i serien