Eddikjenta (Innbundet)

Troll kan temmes gjenfortalt

Forfatter:

Ingrid Haug (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 278
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
Originaltittel: Vinegar girl
Oversatt av: Haug, Ingrid
ISBN/EAN: 9788203371318
Kategori: Romaner
Omtale Eddikjenta
Kate Battista føler seg fanget. Hva var det som gjorde at hun endte opp med å styre hus og hjem for sin eksentriske forskerfar og den innbilske og vakre lillesøsteren? Dessuten er det stadig noe bråk på førskolen hvor hun jobber. Barna elsker henne, men de voksne setter ikke alltid pris på Kates spesielle meninger og direkte væremåte.
Dr. Battista sliter med sine egne problemer. Etter mange års forskning står han på terskelen til et gjennombrudd. Hans oppdagelse kan komme millioner av mennesker til nytte. Det er bare et problem. Hans utmerkete laboratorieassistent, Pyotr, risikerer å bli kastet ut av landet ¿ oppholdstillatelsen er snart ikke gyldig lenger. Og uten ham kan hele prosjektet strande.
Når Battista legger en helt vill plan for å gjøre det mulig for Pyotr å bli i landet, forventer han, som vanlig, at Kate skal hjelpe ham. Men Kate blir rasende. Denne gangen ber han om for mye. Men klarer hun å stå imot disse to mennenes kampanje for å overtale henne?

Anne Tyler¿s gjenfortelling av Shakespeares komedie Troll kan temmes ¿ Eddikjenta ¿ stiller spørsmålet om en tvers igjennom moderne og selvstendig kvinne noensinne vil forsake seg selv for en mann. Svaret er like originalt, uforutsigbart og morsomt som hovedpersonen selv.

Til toppen

Andre utgaver

Eddikjenta
Bokmål Ebok 2016
Vinegar girl
Engelsk Heftet 2017

Flere bøker av Anne Tyler: