Elske, glemme, tilgi ; Het lege, hemmelig far ; Veien hjem av Molly Evans, Lynne Marshall og Dianne Drake (Ebok)
Ebok

Elske, glemme, tilgi ; Het lege, hemmelig far ; Veien hjem (Ebok)

Serie: Leger ... og far! 1

Forfatter:

, og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: , og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2016
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 2.07 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: Safe in the surgeon's arms ; Hot-shot doc, secret dad ; Found: a mother for his son
Serie: Leger ... og far!
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9789150741469
Kategori: Romanserier og Romanserier
Omtale Elske, glemme, tilgi ; Het lege, hemmelig far ; Veien hjem
Elske, glemme, tilgiLegen Chase Montgomery får sjokk da han ser igjen Emily Hoover på akutten. Sist hun var der, lå hun blødende og forslått, og det var hans feil.

Nå er Emily tilbake igjen som sykepleier. Hun er selvstendig, fokusert og sterk. Men hennes hjerte er fortsatt skjørt og sårt. Chase er fast bestemt på å vise Emily at hun er trygg i hans armer. Men spørsmålet er om hun er klar?Het lege, hemmelig far

Leger ... og far! nr. 1Spesialsykepleieren Julie Sterling kommer tilbake til hjemstedet som hun forlot med knust hjerte for flere år siden. Hun vil gi sønnen James den tryggheten han så sårt trenger, men det er et lite problem. Den nye sjefen hennes - legen og cowboyen Trevor Montgomery - er faren til James!Trevor har aldri glemt natten med Julie. Å oppdage at han er far, gjør ham både glad og overrasket. Og på toppen av det hele slår det fortsatt gnister mellom ham og Julie. Kan de bli en familie på ordentlig?Veien hjemDa Jenna begynner å arbeide som sykepleier på legesenteret i Fort Dyott, inngår hun og doktor Dermott en taus avtale. Romansen som spiret mellom dem for seks år siden, er historie. Nå skal forholdet deres utelukkende være profesjonelt.Jenna er rastløs av natur og vet at hun snart kommer til å reise videre. Dermott har en fem år gammel sønn som trenger all hans kjærlighet og omtanke. Å gå inn i et forhold ville bare gjøre tilværelsen mer komplisert enn den allerede er. Men mens dagene går, begynner de å undre. Er det mulig at de kan skape en ny fremtid - sammen?

Til toppen

Flere bøker av Molly Evans, Lynne Marshall og Dianne Drake:

Bøker i serien