Elskede Emilie av Myriam H. Bjerkli (Nedlastbar lydbok)

Elskede Emilie (Nedlastbar lydbok)

Serie: Håkon Haakonsen 6

Forfatter:

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2023
Innleser: Storstein, Silje
Spilletid: 6:32
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Bonnier norsk forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Elskede Emilie
Serie: Håkon Haakonsen
Serienummer: 6
ISBN/EAN: 9788234713354
Kategori: Lydbøker voksne , Lydbok og Krim og mysterier
Omtale Elskede Emilie
Elskede Emilie er en medrivende politikrim om hvordan løgnene kan være både ødeleggende og limet i en familie, om familiebånd som er skåret over, og om de mørkeste krokene av samfunnet og i menneskesinnet. Boken er den femte i serien om Håkon Haakonsen, som Myriam Bjerkli har høstet gode kritikker og fått tre nominasjoner til Sølvkniven for.

En sensommerdag i Sandefjord bryter noen ungdommer seg inn i en container utenfor en matbutikk. Mens de ser etter mat de kan redde fra en unødig søppeldød, finner de et avhugget hode.
Lokalavisene rapporterer sjokkert om hendelsen, men ingen er mer opprørt enn politioverbetjent Håkon Haakonsen: Han kjenner mannen. Frank Skår, enkemann og faren til Emilie Skår, en jente som fikk en tragisk fireårsdag da moren døde i en bilulykke. Når han nå skal overbringe nyheten om at hun har mistet faren også, oppdager de at den nå attenårige Emilie har forsvunnet. Da den dødssyke Dagny får vite om sønnens død, vet hun tilsynelatende ikke hvor verken Emilie, eller resten av Franks kropp, befinner seg.

Til toppen

Flere bøker av Myriam H. Bjerkli:

Bøker i serien