En anelse magi ; For alltid du ; Det ingen andre ser av Scarlet Wilson, Marion Lennox og Tina Beckett (Ebok)
Ebok

En anelse magi ; For alltid du ; Det ingen andre ser (Ebok)

Serie: Jordmødrene 8

Forfatter:

, og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: , og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2016
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 2.0 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: A Touch of Christmas Magic ; From Christmas to Forever? ; Her Playboy's Secret
Serie:
Serienummer: 8
ISBN/EAN: 9789150741483
Kategori: Romanserier og Romanserier
Omtale En anelse magi ; For alltid du ; Det ingen andre ser
En anelse magi

Mine drømers jul nr. 1Hva gjør man når man finner ektemannen i sengen med sin beste "venn"? Pakker det lille man trenger, tar med seg datteren og flytter til en annen by. Det er i alle fall Bonnies oppskrift. Hun vil ha en ny start, men hadde ikke regnet med å treffe den superlekre legen Jacob på den nye jobben sin. Det tar imidlertid ikke lang tid før hun kjenner igjen tegnene hos en mann som skjuler noe ...For alltid duPollyanna Hargreaves flykter til den australske villmarken, langt vekk fra sine overbeskyttende foreldre. Hun skal vikariere som lege i Wombat Valley og tilbringe sin første jul i frihet. Og så venter resten av verden!

Landsbylegen Hugo Denver ser frem til to uker med ferie. Men han rekker ikke å se mer av vikaren sin Polly enn en prikkete kjole og par bare føtter, før hun redder livet hans. Sammen med Polly blir han værende i Wombat Valley over julen, og han skulle ønske at den aldri tok slutt.Det ingen andre ser

Jordmødrene nr. 8Lucas Elliot er den flotte jordmoren som ingen kvinne kan motstå. Det er bare gynekologen Darcie Green, vikaren fra England, som virker immun overfor sjarmen hans.

For Lucas er Darcie den perfekte utfordringen, og han bestemmer seg for å lokke frem hennes ville side før hun drar tilbake til England. Men planen hans slår tilbake da han oppdager at han holder på å bli forelsket i henne.

Til toppen

Bøker i serien