En dag skal du dø (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 368
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202805401
Kategori: Krim og spenning og Krim og mysterier
Omtale En dag skal du dø

En dag skal du dø er den første boka i en krimserie om etterforskerparet Ulf Sommer og Agnete Ness.

Vinteren 2019: Den første adventshelgen reiser småbarnsmor Camilla Lund på jentetur til Sverige. Det er i alle fall det hun har fortalt mannen sin. Hun kommer aldri tilbake til Setesdal. Mistanken om at kona er en helt annen person enn han hadde trodd blir sterkere hos den unge ektemannen. Camilla har ingen venner fra gamle dager, ingen foreldre i live - tilsynelatende ingen fortid i det hele tatt.

I Oslo får Kripos-lederen Agnete Ness ordre av Riksadvokaten om å innlede en hemmelig etterforskning av Camilla Lunds forsvinning. Riksadvokaten vil ha Agnetes beste etterforsker, Ulf Sommer, på saken, og Agnete blir utsyrt med en hemmelig mappe med sakspapirer. Inni mappa ligger gamle bilder av en ung jente. For tjue år siden visste hele Norge hvem denne jenta var. Tre nynazister, blant dem en 15 år gammel jente, ble dømt for drapet på to innvandrergutter i Oslo. Det var den mest rystende drapssaken landet hadde opplevd. For Agnete Ness er alt personlig. Den svarte avgrunnen hun trodde var fortid blir igjen virkelig.

Camilla Lunds forsvinning blir starten på Agnetes største mareritt. For Ulf Sommer blir alt et kappløp mot tiden. Han er den eneste som kan redde Agnete fra hennes egen fortid.

Til toppen

Andre utgaver

En dag skal du dø
Bokmål Ebok 2023
En dag skal du dø
Bokmål Nedlastbar lydbok 2023
En dag skal du dø
Bokmål Heftet 2024

Flere bøker av Gard Sveen: