En eks-tra god jul av Sheila Roberts (Ebok)
Ebok

En eks-tra god jul (Ebok)

Serie: Silk 2

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2014
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 2.02 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: Merry Ex-Mas
Serie: Silk
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9789150736052
Kategori: Romanserier og Romanserier
Omtale En eks-tra god jul
Julen er årets høydepunkt i Icicle Falls. Men i år klinger klokkene en anelse falskt i alle fall for tre av byens beboere.

Cass Wilkes har gledet seg til datterens julebryllup helt til Dani avslører at hun vil følges til alteret av faren sin. Cass. selvopptatte eks, med andre ord. Og på toppen av det hele ser det ut til at han skal bo hjemme hos Cass i julehelgen sammen med sin nye unge kone og deres lille gneldrebikkje. Snakk om å utfordre skjebnen.

En annen som står overfor en utfordring, er Cass. venninne Charley. Da hun kommer til venninnegjengens faste filmkveld, er hun likblek. Et spøkelse fra fortiden har dukket opp: eksmannen Richard, som dumpet henne et år tidligere til fordel for vertinnen på Charleys restaurant. Nå er den andre kvinnen ute av bildet, og Richard vil at alt skal være glemt og tilgitt. Det er kanskje best å glemme mistelteinen og finne frem eggetoddien!

Denne julehelgen blir nemlig ingen dans på roser for Ella O.Brien heller. Selv om hun er skilt fra mannen sin, bor de fremdeles i samme hus. Nå venter de bare på at noen skal kjøpe det. Kjærligheten er det eneste som allerede har flyttet ut, eller har den det?

Hold dere fast denne julen byr på den ene overraskelsen etter den andre!

Til toppen

Flere bøker av Sheila Roberts:

Bøker i serien