En elv en gang (Innbundet)

Forfatter:

Bodil Engen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 403
Forlag: Vigmostad Bjørke
Språk: Bokmål
Originaltittel: Once upon a river
Oversatt av: Engen, Bodil
ISBN/EAN: 9788241907555
Kategori: Romaner
Omtale En elv en gang
Kåret av Washington Post til en av de fem beste utgivelsene i USA i 2011! En ung jentes søken etter identitet og kjærlighet: Bonnie Jo Campbell har skapt en uforglemmelig hovedperson i 16 år gamle Margo Crane. Margo har større overlevelsesevne enn de fleste. Hun er viljesterk og selvstendig. Men hun er også én ting til: en ung og vakker, sårbar jente. Margos barndomsparadis er elven der hun har vokst opp, i det sørlige Michigan. Elven blir også den naturlige reiseruten når farens dramatiske død fører Margo av gårde på leting etter moren som forlot henne. Men elven er et farlig sted for en ung jente som reiser alene, og Margo får bruk for all sin kunnskap og mentale styrke for å klare seg.

Til toppen

Kåret av Washington Post til en av de fem beste romanene i USA i 2011

Andre utgaver

En elv en gang
Bokmål Ebok 2012
Anmeldelser av En elv en gang

«Forfatteren formidler alt Margo gjør, tenker og føler, med en gjennomborende, sanselig presisjon. En praktfull roman som vil både henrykke og provosere.»

Booklist

«Det som skjer med Margo, utfolder seg som en gripende historie, gammeldags i den forstand at den fremstiller hendelser og karakterer som har fylde og utvikling. Og forfatterens trygge, glidende og selvsikre stemme fører handlingen mykt av sted»

Entertainment Weekly

«Det utrolige med denne boken er hvor frisk og samtidig værbitt den virker. Med stor iver leste jeg den, og følte at dette var boken jeg hadde ventet på, samtidig som jeg, på en eller annen måte, allerede kjente den.»

Washington Post

«En historie om kampen for å overleve, og den viser seg å være uimotståelig.»

The New Yorker

«En fengslende historie.»
Wall Street Journal

«Med denne romanen har Bonnie Jo Campbell gitt oss en besettende fortelling.»
StarTribune

Til toppen