En felles drøm ; Akutt kjærlighet av Dianne Drake og Laura Iding (Ebok)
Ebok

En felles drøm ; Akutt kjærlighet (Ebok)

Serie: Legeromaner 

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2013
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.22 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: From Brooding Boss to Adoring Dad ; Dating Dr Delicious
Serie: Legeromaner
ISBN/EAN: 9789150732108
Kategori: Romanserier og Romanserier
Omtale En felles drøm ; Akutt kjærlighet
En felles drøm
Den hengivne legen Adam Coulson drømmer om å åpne det nedlagte sykehuset i Regina på Jamaica, men etter en dyr skilsmisse blir han i stedet nødt til å selge det. Inn på scenen kommer sykehusets nye eier, Erin Glover. Adam og Erin er tiltrukket av hverandre, men har problemer med å slippe hverandre for nær ... Da den lille foreldreløse gutten Tadeo blir alvorlig syk, må de ikke bare gjøre jobben som leger, men også ta på seg rollen som foreldre. Er det Tadeo som kan få dem til å våge å nærme seg hverandre?

Akutt kjærlighet
Det er Hannah Stewarts første dag som akuttlege ved Chicagos mest travle sykehus, og hun er overlykkelig. Endelig skal hun få høste fruktene av den lange, harde studietiden! Men så møter hun doktor Jake Holt, hennes nye sjef . og også hennes vanvittige, hete ennattsopplevelse.
Jake er mistenksom. Visste Hannah hvem han var da hun tilbrakte natten med ham? Og mente hun å utnytte det for egen vinning? Tidligere erfaringer har lært ham aldri å date noen på jobben. Men denne nye legen er betydelig mer distraherende enn han vil innrømme ...

Til toppen

Bøker i serien