En fremmed på trappen ; Hjertets begjær av Kristi Gold og Day Leclaire (Ebok)
Ebok

En fremmed på trappen ; Hjertets begjær (Ebok)

Serie: Passion 2

Forfatter:

og

Monica Eikenes (Oversetter) Mona-Lise Pedersen (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2015
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.51 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: From single mom to secret heiress ; Becoming Dante
Oversatt av: Eikenes, Monica og Pedersen, Mona-Lise
Serie:
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9789150738421
Kategori: Romanserier og Romanserier
Omtale En fremmed på trappen ; Hjertets begjær
En fremmed på trappen
Et mektig dynasti (2/6)

Da Hannah Armstrong, barføtt og gjennomvåt, åpner døren for det hun tror er rørleggeren, kan hun ikke slutte å stirre. For der står den kjekkeste håndverkeren hun noensinne har sett, i dress! Da rørleggeren viser seg å være en advokat som har kommet for å fortelle at hun har arvet en formue, må hun klype seg selv i armen. Men lykken er kort, arven stiller nemlig visse krav til henne. Og de er hun ikke klar for å innfri.

Advokat Logan Whittaker synes at Hannah skal takke ja til arven. Så han byr henne derfor ut på middag. Hannah er ikke bare attraktiv, men også veldig sjarmerende. Logan faller pladask, til tross for at han kjenner til familiehemmelighetene hennes.
Hjertets begjær

Gabe Moretti har i lengre tid forsøkt å kjøpe Hjertets begjær - et diamanthalskjede moren hans har designet - men eieren har ikke villet selge det. Nå får han plutselig sjansen til å få tak i smykket. Det eneste han trenger å gjøre, er å late som om han er forlovet med en viss Kat Malloy en liten stund. Det han ikke tenker på, er at han tilhører Dante-slekten, og når en Dante treffer tvillingsjelen sin, slår infernoet til. Kat er uimotståelig! Gnistrene som slår når de rører ved hverandre tar snart fyr - og den lidenskapelige ilden er ikke noe man slukker i en fei. Gabe innser at det er på tide å utforske begjæret sitt ...

Til toppen

Bøker i serien