En kjempes fall (Heftet)

Serie: Misteltein 18

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Misteltein
Serienummer: 18
ISBN/EAN: 9788202499617
Kategori: Romanserier
Omtale En kjempes fall

Selma drar til Misteltein-forretningen for å tilby seg å hjelpe til med pakking og vasking. Men Ranveig vil ikke ha hjelp, og hun gir klar beskjed om hva hun virkelig mener om Selma.

– Jeg tror deg ikke! Ranveig så surt på henne. – Og jeg er glad for at jeg reiser bort slik at jeg slipper å være i nærheten av deg mer. Du vemmer meg, Selma. Utenpå er du så søt og yndig, men innvendig er du beregnende og iskald. Jeg lot deg nesten ødelegge livet mitt, men det skal ikke skje igjen. Jeg skal vise deg og alle andre, at jeg kan få dette til på egen hånd uten dine billige kjoler og simple sjal!

Til toppen

Andre utgaver

En kjempes fall
Bokmål Ebok 2015
En kjempes fall
Bokmål Nedlastbar lydbok 2018

Flere bøker av Elisabeth Hammer:

Utdrag

Hun så bort på Joakim. Han var også sliten, og han skulle tilbake på sykehuset så snart han hadde satt dem av hjemme.
 – Du burde sovet noen timer, sa hun og strøk ham ømt over armen.
 – Jeg skal forsøke å få meg en blund etter legevisitten, svarte han.
 – Sofaen på kontoret ditt er ikke så verst å ligge på. Hun smilte svakt. Der hadde hun lukket øynene noen minutter innimellom da Anna roet seg.
 – Ja, jeg sov der etter at Victoria kom til byen, svarte han.
 Blikket hans vandret ut av vinduet på bilen. De passerte kapteinens villa i Keisemark. Kvelden før hadde Joakim overlevert dokumentene. Nå måtte kapteinen ha fått dem, kanskje med morgenkaffen? I så fall var han nok rasende, og Selma forstod godt den dype nyven mellom Joakims øyenbryn. Men hun sa ingenting. Hun så heller i motsatt retning. Indre havn lå stille denne morgenen og speilet den oransje gløden fra solen som var i ferd med å stige opp i øst.
 Hvor var Ole Johan nå? Hun ble tett i halsen og lukket øynene. Våk over ham, mor, ba hun stumt. Det sved bak øyelokkene av sorg, mangel på søvn og dårlig samvittighet.
 – Ole Johan kommer hjem igjen, sa Joakim som om han hadde hørt tankene hennes. Hun lukket opp øynene og møtte det trøstende blikket hans.
 – Ja, svarte hun hest. – Jeg håper du har rett.
 De kom til krysset der Apenes begynte og ble møtt av de første syklistene som var på vei til verftet. Snart ville vervenstuten lyde, og en ny arbeidsdag begynte. Det tok tid å snirkle seg opp bakken, men omsider var de hjemme. Selma ventet til Joakim hadde åpnet døren for henne, før hun forsøkte å sno seg ut av setet uten å vekke Anna. Men datteren begynte å klynke av den lille bevegelsen, og snart gråt hun sårt.
 – Jeg må få henne i seng, sa hun til Joakim. – Hun er overtrøtt og utslitt.
 – Du også, svarte han og strøk henne over kinnet. – Jeg kommer tilbake så snart jeg kan.
 De flyttet seg for noen syklister, og Selma fikk det travelt da hun oppdaget at fru Kannestad også var ute og gikk. I dag maktet hun ikke å høre på henne, men hun var for sen, og snart stod fru Kannestad ved siden av dem.

Til toppen

Bøker i serien