En kule i hjertet av Ŏn-su Kim (Nedlastbar lydbok)

En kule i hjertet (Nedlastbar lydbok)

Forfatter:

Jarne Byhre (Oversetter)

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2021
Innleser: Myhre, Sigurd
Spilletid: 9:40
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
Originaltittel: Seolgyejadeul
Oversatt av: Byhre, Jarne
ISBN/EAN: 9788203269455
Kategori: Lydbøker voksne , Lydbok og Thriller
Omtale En kule i hjertet
Bak hver forbrytelse i Seoul skjuler det seg en anonym mesterhjerne - en planlegger - som i stillhet legger opp trekkene til byens farligste kriminelle. Planleggerne nyter legendestatus, ingen vet hvem de er.
Reseng er snikskytter og leiemorder, oppdratt i kriminalsentralen "Biblioteket" av en gretten morder ved navn Gamle Vaskebjørn. Reseng spør aldri om noe: hvor han skal, hvem han skal drepe, eller hvorfor hjemmet hans er fylt med bøker ingen noen gang har lest. Så en dag følger ikke Reseng planen som er lagt for ham og velter dermed hele reisverket rundt seg. Når han avdekker et opplegg satt i gang av en eksentrisk trio av unge kvinner - en kioskansvarlig, hennes lamme søster og en skjeløyd bibliotekar - blir Reseng nødt til å bestemme seg for om han vil forbli en brikke i spillet eller ta styringen selv.

«'En kule i hjertet' er en strålende og frisk fortelling. Det blir en sann svir å lese (...) Forfatteren serverer satire om et samfunn vi ikke kjenner, og drysser på rikelig med sarkasme og innfulhet. Likevel fins det kjærlighet i de ondes rike. 'En kule i hjertet' sitter uansett som en kule.» Gunnar Gran, Stavanger Aftenblad (Terningkast 6)

Til toppen

Andre utgaver

En kule i hjertet
Bokmål Innbundet 2021
En kule i hjertet
Bokmål Ebok 2021
En kule i hjertet
Bokmål Heftet 2022